Behandeling met dermatologische zuurstof O2

De OxyDerma behandeling gebruikt een speciale Oxygun om de zuurstof met een zuiverheid van 94% op het gezicht aan te brengen. Een welkome dermatologische aanvulling om de huid te behandelen. Microscopisch fijne zuurstof en natuurlijke bestanddelen dringen met hoge druk zeer effectief door tot in de diepste lagen van de huid. De huid is een van de grootste organen van het lichaam en speelt een belangrijke rol in ons immuunsysteem.


Wie er mooi wil uitzien, moet de huid dus goed verzorgen, omdat deze fysieke en symbolische grens tussen ons lichaam en de omringende wereld voortdurend veel te verwerken krijgt door onze leefgewoonten.
Daarom is het niet verwonderlijk dat de huid een van de eerste organen is waarop de tand des tijds en een ongezonde leefwijze zichtbaar worden.

Zuurstof beschermt de menselijke cellen tegen vroegtijdige veroudering en degeneratie. Al vanaf ons dertigste levensjaar wordt de zuurstoftoevoer naar de huid duidelijk slechter en verliest dit orgaan in sommige gevallen zelfs 65 procent van het zuurstofgehalte. Een gering zuurstofgehalte belemmert de stofwisseling tussen de cellen en bevordert het verouderingsproces dat extra wordt versneld door slechte levensgewoonten, zoals stress, nicotine- en alcoholgebruik en te weinig lichaamsbeweging in de frisse lucht.

Zuurstof is primair verantwoordelijk voor de gezondheid en het behoud van de celstructuur in het menselijk lichaam. Voldoende zuurstof met een goede kwaliteit zorgt ervoor dat zich collageen vormt en versterkt de elastinevezels van de huid. Zuurstof verbetert de doorbloeding. Als zuurstof direct in de huid wordt ingebracht, ontstaat er in het weefsel en de cellen een zeer gerichte doorstroming. De constitutie van de huid verbetert daardoor onmiddellijk en voor langere tijd.

Zuurstof die in de huid doordringt, beschermt niet alleen tegen de vrije radicalen, maar versterkt ook het afweermechanisme tegen bacterien en kan daarom gericht en effectief worden gebruikt tegen acne, pukkels, puistjes, littekens, rimpels en pigmentverkleuringen.
Zuurstof behoedt de cellen tegen vroegtijdige degeneratie en verbetert de elasticiteit door een netwerk van collageen en elastine.

Om te kunnen regenereren is de energiehuishouding in de huid belangrijk. Zuurstof is een onmisbaar element om in de huid voedingsstoffen in energie om te zetten. De zuurstof in de lederhuid wordt in een normale situatie via minuscule capillaire bloedvaten (haarvaten) doorgegeven. Heel lang meende men dat het bijna onmogelijk was om via de opperhuid van buitenaf werkzame stoffen in te brengen. De barrierfunctie van de huid zou dat verhinderen.

Tegenwoordig is bewezen dat de opname van werkzame stoffen wel degelijk lukt. Maar hiervoor zijn alleen opgeloste stoffen en gassen geschikt. Voor de opname van de werkzame stoffen is de vochtkwaliteit (watergehalte) in de bovenste cellagen zeer bepalend. Een opperhuid die veel vocht bevat neemt opgeloste bestanddelen beter op dan een droge, verhoornde huid.

Het geheim van het therapeutische succes bij een behandeling met OxyDerma zit in de perfecte synergie tussen geconcentreerde zuurstof en complexen met werkzame bestanddelen die met hightechonderzoek werden ontwikkeld.

Zuurstof zorgt als openzetter van de porien voor de microcirculatie en de celvernieuwing. Uitgekiende complexen van werkzame stoffen kunnen in de diepere huidlagen doordringen en samen met de zuurstof hun vitaliserende kracht helemaal ontplooien. Uitvoerige testen zorgen ervoor dat in de huid alleen combinaties worden ingebracht van bestanddelen die zorgvuldig op hun werking en de onderlinge tolerantie zijn onderzocht. De vijf complexen van werkzame stoffen zijn allemaal samengesteld uit plantaardige en lichaamseigen bestanddelen die geen chemische emulgatoren en geur- of kleurstoffen bevatten.

 


Voor afspraak of informatie bel 079-8887047 - 0614681469 of mail anne@annebeautysalon.nl

Deze website is gerealiseerd door Impressed webdesign en werkt met Slimbeheer 5